Felülbírálati indítványok

 • JOG/26/2024. sz. felülbírálati indítvány

  A megállapodás kötésével vagy más összehangolt magatartás tanúsításával elkövetett versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban bűntettének gyanúja miatt tett feljelentést a nyomozó hatóság elutasította, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be a nyomozás elrendelése érdekében.

 • JOG/7/2024. sz. felülbírálati indítvány

  A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt tett feljelentést a nyomozó hatóság elutasította, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be a nyomozás elrendelése érdekében.

 • JOG/101/2023. felülbírálati indítvány

  A hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmény miatt tett feljelentést a nyomozó hatóság elutasította, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be a nyomozás elrendelése érdekében.

 • JOG/87/2023. sz. felülbírálati indítvány

  A hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt tett feljelentést a nyomozó hatóság elutasította, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be a nyomozás elrendelése érdekében.

 • JOG/86/2023. sz. felülbírálati indítvány

  A különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt folytatott eljárást a nyomozó hatóság megszüntette, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be az eljárás folytatása érdekében.

 • IH/IV/17/2023. sz. felülbírálati indítvány

  A hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt tett feljelentést a nyomozó hatóság elutasította, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be a nyomozás elrendelése érdekében. A bíróság a felülbírálati indítványt elutasította.

 • JOG/61/2023. sz. felülbírálati indítvány

  A nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt folytatott eljárást a nyomozó hatóság megszüntette, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be az eljárás folytatása érdekében. A bíróság a felülbírálati indítványnak helyt adott, a nyomozó hatóság határozatát hatályon kívül helyezte, így a nyomozás folytatódik.

 • IH/IV/39/2023. sz. felülbírálati indítvány

  A vesztegetés bűntette és más bűncselekmény miatt folytatott eljárást a nyomozó hatóság megszüntette, a Hatóság felülbírálati indítványt nyújtott be az eljárás folytatása érdekében. Az ügyészség a felülbírálati indítványnak helyt adott, a nyomozást megszüntető határozatot hatályon kívül helyezte, és elrendelte az eljárás folytatását.