Jelentések

 • Éves beszámoló az Országgyűlés részére 2023

 • Összegezte az Integritás Hatóság a Kormány válaszaival kapcsolatos álláspontját

  A Kormány 2023. szeptember 29-én küldte meg az Integritás Hatóság éves elemző integritásjelentésére vonatkozó válaszát. A Hatóság a kormányzati állásponttal kapcsolatos összegzését 2023. december 6-án küldte meg a területfejlesztési miniszter útján a Kormány részére. A Hatóság az ebben jelzett megállapításait és javaslatait is közzéteszi.

 • Vagyonnyilatkozati Eseti Jelentés 2023

  A jelentés 16 pontban tesz javaslatot többek között az egységes elektronikus bevallási rendszer kialakítására, az ellenőrzések nagyfokú automatizálására és minimum gyakoriságára.

 • Kormányzati álláspontok éves elemző integritásjelentésünkre

  A kormányzat megküldte álláspontjait az Integritás Hatóság 2023. június 31-én kiadott 2022-es Éves Elemző Integritásjelentésére, amelyet letölthető formában teszünk közzé.

 • Éves Elemző Integritásjelentés 2022

  Az Integritás Hatóság Éves Elemző Integritásjelentése az európai uniós források felhasználásával összefüggésben vizsgálja a közbeszerzési piac alakulását, a szabályozási környezet hatékonyságát, a keretmegállapodások gyakorlatát és értékeli az ellenőrzési rendszert. A törvény előírásainak megfelelően az első Éves Elemző Integritásjelentésünk tárgyalja az összeférhetetlenség és a vagyonnyilatkozatok kérdését is.

 • A magyar közbeszerzési rendszer integritáskockázat-értékelési jelentése

  A Jelentés a közbeszerzések során jelentkező és kezelendő integritáskockázatokat, illetve rendszerszintű problémákat azonosítja, továbbá javaslatot tesz ezen kockázatok és problémák hatékony orvoslását biztosítani képes intézkedésekre és eszközökre.