Karrier

Kik vagyunk?

Az Integritás Hatóság a legfelkészültebb kollégákkal kíván együtt dolgozni, ezért a meghirdetett pozícióinkra olyan szakembereket keresünk, akik a legmagasabb színvonalon képviselik szakmájukat. Munkatársainktól elvárjuk, hogy az értékeink és az Etikai Kódexünkben lefektetett irányelvek szerint cselekedjenek.

A jelentkezés menete

Ha valamelyik álláshirdetésünk e rovatban felkeltette az Ön érdeklődését, kérjük, hogy a kiírásban megjelölt módon vegye fel velünk a kapcsolatot, és küldje el a pályázati kiírásnak megfelelő szakmai önéletrajzát és motivációs levelét a hirdetésben szereplő e-mail címre a pozíció megnevezésével.

Amennyiben életrajza megfelel az adott pozícióval szemben támasztott követelményeknek, akkor munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken.

Több körös kiválasztási folyamat zajlik minden meghirdetett pozíció esetén, amelynek során a terület szakmai vezetőjével, további érintett, szenior kollégákkal szervezett találkozókra kerül sor . A folyamat során a jelölt tapasztalatán, motivációján, elképzelésein kívül bérigényére, továbbtanulási terveire is rákérdezünk, és természetesen munkatársaink is szívesen megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

Az álláspályázatokra vonatkozó adatkezelési tájékoztatónkat itt találja.

Nyitott pozíciók